Prečo vznikli kusovky.sk

Zverejnené:

Prečo sme založili kusovky.sk?

Ako firma Sketch fungujeme na trhu už viac ako 27 rokov. Kusovky.sk sú pre nás novým rozšírením pre obyčajných ľudí. Produkty, ktoré bežne predávame vo veľkých množstvách pre firmy, sme sa rozhodli posunúť aj bežným ľuďom v malých množstvách. 

Aké produkty sme sa rozhodli predávať?

Momentálne je dopyt po produktoch, ktoré súvisia s korona krízou a karanténou a za tým bola aj prvotná motivácia. To znamená dezinfekcie a gély, krémy na ruky, rúšky, dávkovače mydla a teplomery. Tieto produkty sme zaradili do našej ponuky kvôli žiadostiam od firiem, keďže máme vybudovanú rozsiahlu sieť dodávateľov a tým pádom aj väčšie možnosti zohnania potrebných produktov. Navyše v našom tíme máme šikovných obchodníkov, ktorí dokážu zohnať naozaj skoro všetko.

V našom materskom eshope sa nachádzajú desiatky tisíc produktov a medzi nimi nájdete aj tie, ktoré sa v časoch karantény môžu zísť. Nemusia to byť len veci akútnej spotreby, ale tak isto aj veci do domácností, záhrad, na posilovanie, alebo obyčajné rozptýlenie. Na eshop kusovky.sk sme vybrali kvalitné produkty, ktoré  budú robiť radosť aj dlho po skončení momentálnej situácie.

Naši zákazníci však chceli mať prístup k produktom z nášho eshopu aj ako súkromné osoby a môcž ich nakupovať jednotlivo, nie vo veľkých množstvách. Odpoveďou je stránka na ktorej sa momentálne nachádzaš a my veríme, že ťa náš výber osloví a nájdeš v ňom to čo hľadáš a za výhodnú cenu.

Prajeme ti príjemné nakupovanie :)

PS: Postupne pridávame viac produktov tak, aby sme mali ten správny výber produktov. Ak ti chýba niečo zo Sketchovskej ponuky, daj nám vedieť.